Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC NESTALOG MATEJA

Nenad Periš: Morao sam se vratiti u Split, ali ići ću nazad u Beograd

Beograd: Otac nestalog Splićanina Mateja Periša, Nenad Periš, ispred kluba Gotik
Foto: Milan Maricic/ATAImages
1/3
15.03.2022.
u 00:01

U kontaktu sam sa srbijanskom policijom, koja je, moram još jednom istaknuti obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije - kazao je otac nestalog mladića

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja, vratio se u Split nakon što je skoro tri mjeseca bio u Beogradu i tražio svojeg sina koji je nestao 31. prosinca u izlasku.

- Morao sam se vratiti doma. Tu mi je familija, kćeri, morao sam se vratiti da bih pokušao nastaviti s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja. U kontaktu sam sa srbijanskom policijom, koja je, moram još jednom istaknuti obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije - kazao je Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

Istaknuo je kako mu puno znači podrška sugrađana, prijatelja i obitelji te da mu to daje snagu da izdrži.

- Ta mi podrška ljudi daje snagu da izdržim. Morao sam se vratiti u Split jer u Beogradu više nisam mogao izdržati tu neizvjesnost. Ali, vratit ću se u Beograd pronaći moga Mateja, rekao je Nenad Periš.

VIDEO: Preminula je trudnica stradala u napadu na bolnicu, Rusi nastavljaju raketiranje, a nova runda pregovora bit će - online.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije