Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga prekinuta

Srpski predsjednik Sindikata policije: Mislim da Matej nije u vodi i da je živ

Matej Periš
Foto: Matija Habljak/PIXSELL/nestali.gov.hr
1/3
11.03.2022.
u 10:21

Za Kurir televiziju Nenad Periš, otac nestalog Mateja, rekao je da neće angažirati privatne detektive kako bi eventualno pokrenuo privatnu istragu u cilju Matejevog pronalaska ponavljajući kako srbijanska policija dobro radi svoj posao

Predsjednik Sindikata policije i policijskih starešina u Srbiji Blažo Marković rekao je za Kurir televiziju kako smatra da je Matej Periš živ te da postoji velika mogućnost da ne negdje zatočen.

- Slučaj treba da bude završen. Ne možemo više od dva mjeseca da držimo policiju i da tražimo. Moje mišljenje, ali i mišljenje onih koji rade taj posao više od mene, jeste da se on više ne nalazi u vodi. Otišao je automobilom u nekom pravcu, a da li ga neko drži zatočenog ili je nešto drugo, to ne znam, ali su se pojavljivale svakakve spekulacije o tome da je bio u Njemačkoj ili već gdje. Meni bi bilo draže da je ova varijanta. Sve su varijante teške za roditelje – rekao je Marković za Jutarnji program na Kurir televiziji.

Ustvrdio je i kako je policijska potraga za Matejem za sada prekinuta rekavši kako se ne može uznemiravati policiju da se traži Periša.

Za Kurir televiziju Nenad Periš, otac nestalog Mateja, rekao je da neće angažirati privatne detektive kako bi eventualno pokrenuo privatnu istragu u cilju Matejevog pronalaska ponavljajući kako srbijanska policija dobro radi svoj posao

Podsjećamo kako je Matej nestao u noći 30/31 prosinac u Beogradu kada je izašao iz kluba Gotik i od kada mu se gubi svaki trag. 

VIDEO Ovo su Matejevi prijatelji na putu za Beograd: doznali smo detalje o njima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije