Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša saborska zastupnica:

'Nemojte se dati navući na laži o Matijanićevoj smrti. Sutra ovo možete bit vi, maknite se s mrtve točke!'

Vladimir Matijanić i Ivana Ninčević Lesandrić
Foto: Goran Stanzl/Patrik Macek/Pixsell
1/4
08.08.2022.
u 11:24

''Najlakše je spustiti glavu i pravit se da nije tvoj problem, ali ako danas nije tvoj, sutra će bit tvoj!'' napisala je Ivana Ninčević-Lesandrić

Bivša saborska zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, koja je i sama imala prilično neugodno iskustvo s hrvatskim zdravstvom, o čemu je otvoreno govorila i u sabornici, reagirala je na Facebooku na smrt Vladimira Matijanića. Njezin status prenosimo u cijelosti. 

''Već dva dana imam potrebu nešto napisat, al ne mogu, krenem pisat i dođe mi muka, i sad više ne mogu ni zaspat jer šutim, povraća mi se od muke u kakvom sustavu živimo, čovika nema, nema ga, gotovo, nema zato jer smo jadan i dvoličan narod koji se boji sjene svoje, bojimo se borit protiv nepravde jer neko će drugi, bojimo se reć rić jer izgubit ćes posa, bojiš se napravit korak naprid jer nemoj se isticat, bojiš se svega jer nemoj da ja moran, neko drugi će – e pa tog drugog nema!

Najlakše je spustit glavu i pravit se da nije tvoj problem, ali ako danas nije tvoj, sutra će bit tvoj!

I sama sam ušetala na hitnu, kao najnormalniji građanin uopće ne pomišljajući da trebam zvati nekoga jer sam eto bila zastupnica. Znamo dobro svi kako sam završila, al živa sam.

Ove laži od institucija i prozivanja, prošla na svojoj koži – nešto je najjadnije šta ti se može dogodit u životu i to upravo onda i od onih od kojih bas tada očekuješ pomoć.

A ovo šta Andrea sad prolazi – ne mogu ni zamislit, takvu bol uopće ne mogu zamislit, ali zato pravdu, pravdu možemo i moramo svi zajedno gurat. To je zaslužila svaka osoba na ovom svijetu, a posebno ona koja je živila za to. Nemojte se dat navuci na laži, a bit će ih tek, znam iz iskustva, sitite se samo da sutra ovo možete bit vi i maknite se vise s te mrtve točke! Ako ste se pomirili sa svojim životom, dajte ga bar napravite boljim svojoj dici, nisu oni krivi šta su im roditelji kukavice! Zaslužuju bolji život, puno bolji od ovoga da ti život ovisi o tome imaš li vezu il ne! Pa zar stvarno možemo najnormalnije živit s tim?'' napisala je. 

Komentara 34

MZ
mali zeleni
13:14 08.08.2022.

A sta je taj novinar stalno zivkao i snimao razgovore, umjesto da ga je zena s nekim dovezla u bolnicu kad mu je vec bilo tako lose? Iz snimaka koje su objavljene sta se moze zakljuciti, nista posebno- covjek je nazvao, prica, ne zvuci lose, kaze da ima covid, da nema temperaturu, pa dobro mu je doktor i rekao da nije vidoviti Milan, sta bi trebao preko telefona i na nevideno postavljati dijagnozu, pogotovo sto nista u pozivu nije upucivalo da se radi o necem zaista hitnom. Prvo su ih poslali kuci, ali kad je postalo zbilja lose umjesto da ga zena vozi direktno u bolnicu oni zivkaju i snimaju, i sad Index radi drame. I sad je za sve kriv sustav,nista ne valja..stjecajem okolnosti ovo proljece zavrsio sam 2x kroz mjesec dana u jednoj hr bolnici i mogu reci samo sve najbolje za djelatnike- od hitnog prijema do doktora i sestara na odjelu, nepravedno je pljuvati po svima radi ovog slucaja, a dobrim dijelom sami su krivi, cak mi to snimanje razgovora vuce kao da je doticni skupljao materijal za novi clanak o zdravstvu..samo sto je zavrsilo kako nije ocekivao

AB
abram
12:30 08.08.2022.

pustite mrtvog čovjeka na miru, svatko, pa tako i njegovi bližnji ako smatraju da nešto nije bilo u redu neka podnesu prijavu, a ako se ništa ne dogodi onda u novine.....ovdje se vidi koji je jedan od najvećih problema u Republici Hrvatskoj, a to su novinari koje trče pred rudu i stvaraju podjele

HE
Herceg56
13:48 08.08.2022.

Sve je neka namještaljka koja ga je skupo koštala! Snimanje,zvanje,provociranje,objavljivanje...! Populizam i javašluk! Pa ako si brate tako bolestan zovi taxi i idi tamo i dobit ćeš sigurno odgovarajuću njegu!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije