Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno

Nemoguće sunčanje: Pratio ga dizalicom i stvarao mu sjenu

Foto: Screenshot
1/3
22.05.2020.
u 09:18

Vozač je dizalicu pomicao vrlo oprezno kako bi sjena što bolje prekrivala muškarca, a cijela ga je situacija jako zabavljala

Vozač dizalice u Londonu pronašao je način kako da mu što prije prođe vrijeme i kako da se zabavi. Kada je vidio da se na livadi muškarac pokušava sunčati, pomicao je svoju dizalicu tako da mu blokira sunce i na njega baca sjenu.

"Gledaj, on će se pomaknuti", "gledaj ovo Fred, pomaknut ću se čim krene", rekao je vozač dizalice svom kolegi. Ova ga je situacija jako zabavljala što potvrđuje smijanje na snimci objavljenoj 19. svibnja na Twitteru, piše Daily Mail

Kada se muškarac na livadi pomaknuo da ponovno bude na suncu, šaljivdžija je pričekao trenutak, a onda polako pomaknuo dizalicu kako bi mu još jednom zaklonila sunce. Dizalicu je pomicao vrlo oprezno kako bi sjena što bolje prekrivala muškarca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije