Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski veterinari:

'Nemoguće je teliti kravu i tipkati po laptopu'

Fiskalne blagajne
Marko Lukunic/PIXSELL
06.04.2013.
u 18:03

Iako već mjesecima pokušavaju od ministarstva financija ishoditi oslobođenje fiskalizacije koja se tiče rada na terenu jer je ona na terenu, kažu, nemoguća, odgovora nema

Stotinu i pedeset veterinara iz cijele Hrvatske putem Hrvatske veterinarske komore u sklopu današnjega stručnog predavanja u Daruvaru iznijeli su gorčinu koja se proteklih mjeseci nakupila budući da je ministarstvo financija ostalo gluhonijemo na njihove višemjesečne vapaje po pitanju fiskalizacije.

Naime, iako već mjesecima pokušavaju od ministarstva financija ishoditi oslobođenje fiskalizacije koja se tiče rada na terenu jer je ona na terenu, kažu, nemoguća, odgovora nema. S obzirom na to da ih je u njihovim prijedlozima podržao i resorni ministar Jakovina, nadaju se da će ministar Linić ipak imati sluha za njihove tegobe.

>> Blagajne uveli liječnici koji naplaćuju u gotovini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije