Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Nema vremena, akcija odmah!

24.10.2008.
u 20:09

Vremena više nema, ničiji život više nije siguran, stradavaju nevine djevojke, mladići, novinski urednici, osobe koje je država trebala zaštititi, a nije. Državni vrh trebao je danas donijeti trenutačne mjere za obračun s kriminalom, mafijom, terorizmom. Očekivali smo ih. Na žalost, donošenje jasnih mjera odgođeno je za nekoliko dana, tjedana, čime je dano još vremena podzemlju za prikrivanje tragova, za nove zločine.

Gledamo lica čelnika, zabrinuti su, pokušavaju ostaviti dojam odlučnosti, uvjerljivosti, jedino ne znaju što i kako. “Već u srijedu, drugi tjedan, jednom mjesečno...” takve izjave nisu dovoljne uznemirenim građanima. Oni traže akciju - i to odmah! Sutra, za tjedan dana, neće se povećati broj policajaca, tajnih i inih agenata, tužitelja, inspektora, a valjda su i dosad nešto radili.

Četiristo obrađenih slučajeva svekolikog kriminala i mafije čeka da ih netko završi, privede pravdi i kazni. I to ne u bliskoj budućnosti, nego odmah, kad već nisu danas. Odgovor pravne države, onog najboljeg u društvu koje mora jamčiti miran život svima, mora biti snažan i munjevit, jer je to njihova obveza prema građanima zemlje koju vode!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije