Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTAŠI O MANDELI

Nema riječi kojom bi se opisala dobrota koju si donio ovom svijetu

Nelson Mandela
Foto: PA/Pixsell
06.12.2013.
u 09:08

Nelson Mandela je bio veliki ljubitelj sporta, posebice nogometa, a nakon vijesti o njegovoj smrti na društvenim mrežama posljednji pozdrav uputili su mu mnogi sportaši.

U četvrtak je u 95. godini života preminuo Nelson Mandela, prvi tamnoputi predsjednik Južne Afrike. Ovaj veliki borac za ljudska prava bio je veliki ljubitelj sporta, posebice nogometa, a nakon vijesti o njegovoj smrti na društvenim mrežama posljednji pozdrav uputili su mu mnogi sportaši.

- RIP Nelson Mandela. Nema riječi kojom bi se opisala dobrota koju si donio ovom svijetu. Tužan sam što si otišao. Bio si inspiracija, moj jedini heroj - napisao je kapetan Belgije i Manchester Cityja Vincent Kompany na Twitteru.

- Hvala Madiba za nasljedstvo i primjer. Uvijek ćeš biti s nama - napisao je napadač Reala Cristiano Ronaldo.

- Moje srce je s ljudima u Južnoj Africi i Mandelinom obitelji. Izgubili smo pravog gospodina i nevjerojatno hrabrog čovjeka. Bila je velika čast poznavati čovjeka koji je imao iskrenu ljubav za toliko ljudi. Počivaj u miru - poručio je bivši engleski reprezentativac David Beckham.

- Umro je najveći čovjek na planeti. RIP Nelson Mandela - napisao je bivši engleski nogometaš Gary Lineker.

- Manchester City izražava iskrenu sućut obitelji Nelsona Mandele i narodu Južne Afrike. Osoblje i igrači Cityja imali su čast upoznati Nelsona Mandelu i njegovu obitelj, a njegova veličina nikada neće biti zaboravljena - poruka je iz engleskog premierligaša.

>> Preminuo Nelson Mandela
>> Deset iznenađujućih činjenica o Nelsonu Mandeli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije