Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove optužbe

Nema kraja aferama: Trump sam napisao pismo o svom "zadivljujuće odličnom" zdravlju

Donald Trump
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL
02.05.2018.
u 12:06

Bornstein je također rekao da je Trumpov zaštitar napravio "pretres" njegovih ureda u veljači 2017. i da je uzeo zdravstveni karton američkog predsjednika

Bivši liječnik Donalda Trumpa izjavio je da nije napisao pismo iz 2015. u kojemu se navodi da je zdravlje tadašnjeg republikanskog kandidata "zadivljujuće odlično", izvijestili su američki mediji a prenosi BBC u srijedu. 

-Trump je diktirao cijelo pismo", rekao je Harold Bornstein za CNN.

Bijela kuća još nije komentirala izjavu liječnika.

Bornstein je također rekao da je Trumpov zaštitar napravio "pretres" njegovih ureda u veljači 2017. i da je uzeo zdravstveni karton američkog predsjednika.

U intervjuu za CNN Bornstein je kazao da pismo iz 2015., u kojemu se sugerira da bi Trump bio "najzdravija osoba ikada izabrana za predsjednika", nije njegova profesionalna procjena.

-Trump je diktirao pismo, a ja sam mu rekao što ne može staviti unutra.

BBC naglašava kako nije jasno zbog čega je Bornstein baš u ovom trenutku dao tu izjavu.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar mofo
mofo
13:50 02.05.2018.

"novinari" afere su samo vama u glavama...

Avatar superhik74
superhik74
16:26 02.05.2018.

Priblizava se 12 svibnja, pa cionisticki lobi iz deep state mora pojacati pritisak kako bi "nepredvidivi Trump" jednostrano istupio iz Iranskog nuklearnog sporazuma. Treba ga drzati stalno pod pritiskom da se nebi umislio da moze nesto samostano uciniti.

DU
Deleted user
20:54 02.05.2018.

Zašto ovaj liječnik Židov ne čuva liječniku tajnu u svezi svog (bivšeg) pacijenta ? Drug Staljin je svojedobno pokazao kako treba tretirati takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije