Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIT ĆE ZEMLJU

(Ne)lojalni Latvijski Rusi

Latvija
Foto: Screenshot Deutsche Welle
1/2
12.06.2014.
u 09:00

U Latviji je gotovo svaki treći stanovnik ruskog podrijetla

Nakon krize oko Krima, i Europljani su se zapitali: tko je sljedeći na Putinovoj listi? Strah od moguće aneksije možda je i najveći u baltičkim zemljama. Što učiniti u slučaju ruskog napada? I kako će se ponašati vlastiti građani s ruskom putovnicom?

U Latviji je gotovo svaki treći stanovnik ruskog podrijetla. S nekima od njih smo razgovarali. Oni kažu da su lojalni Latviji i da će svoju zemlju, ako to bude trebalo, braniti i od ruske braće.

 

>> "Putin želi vratiti Finsku i Baltik pod rusko okrilje!"

Komentara 19

Avatar whitesnacke
whitesnacke
10:23 12.06.2014.

Ovakve gluposti se mogu servirati samo iz švapske kuhinje!

Avatar poklon1234
poklon1234
00:12 13.06.2014.

švapska propala propaganda... većina rusa u baltičkim zemljama nema državljanstva... moš mislit kako će braniti zemlju 'maćehu'

MI
Milivoje
10:29 12.06.2014.

ima i dobrih rusa (jos)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije