Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proveo noć na policiji

Sliškov nećak pucao po klubu

Vjeko Sliško,pucao,Green Gold
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
05.09.2014.
u 14:08

Još se ne zna posjeduje li mladić pušku legalno

Vjeko Sliško (25), sin ubijenog Marka Sliška i nećak također ubijenog Vjeke Sliška, po kojem je dobio i ime, priveden je na policiju nakon što je ispred zagrebačkog Green Gold Cluba oko 1 sat u noći s četvrtka na petak iz puške pucao u staklo na objektu. Tome je prethodila svađa i naguravanje sa zaštitarima.

Bio u društvu

Sliško je bio u društvu dvojice prijatelja, a nakon svađe sa zaštitarom, s obzirom na to da živi u blizini, odjurio je do stana te uzeo pušku s kojom se vratio pred klub. Tada je, očigledno bijesan zbog svega što se dogodilo, pucao u neprobojno staklo kluba. Na sreću, u tom incidentu nitko nije ozlijeđen, a nakon pucnjave Sliško se mirno odšetao prema stanu. No, policija ga je ubrzo pronašla i privela, a osumnjičen je za općeopasnu radnju.

Nekoliko sati poslije poznati zagrebački klub normalno je nastavio s radom. Konobari zaposleni u jutarnjoj smjeni tvrdili su da o incidentu koji se dogodio u noći ništa ne znaju.

– Bilo je nekog naguravanja, gospodin se vratio nazad i napravio to što je napravio – kratko je događaj u telefonskom razgovoru komentirao Antonio Martinez, direktor Green Gold Cluba.

Dodao je i da, prema njegovim saznanjima, Sliško nije stalan gost kluba. Što je mlađahnog Sliška toliko razljutilo da je odlučio otići kući po oružje i potom pucati po klubu, otkrit će policijska istraga, a vjerojatno će se doznati i otkud mu oružje te posjeduje li za njega dozvolu. Kako bi se razjasnile sve okolnosti događaja, na obavijesni razgovor pozvani su i mladići koji su bili s njim u društvu.

Inače, Vjeki Slišku ovo nije prvi susret s čuvarima zakona i reda. Tri godine prije, u srpnju 2011., bio je priveden zbog tučnjave u jednom zagrebačkom restoranu u kojoj je teško ozlijeđen Sebastijan Č. (57).

Skrivio nesreću

Prema navodima očevidaca, Sebastijana Č. istukli su mladići koji su bili sa Sliškom u društvu, a spomenuti incident dogodio se na rođendanskoj proslavi. Sliško je kazneno prijavljen i 2007. nakon nesreće koju je skrivio u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici. Tada je zbog neprilagođene brzine svojim BMW-om udario škodu zagrebačkih registarskih oznaka u kojoj je ozlijeđeno nekoliko osoba, među kojima je bilo i djece. On se nakon nesreće odvezao dalje, a istragom je ustanovljeno kako je prijatelja koji je bio s njim u vozilu nagovorio da na sebe preuzme krivnju, odnosno kaže da je vozio on, a ne Sliško.

Inače, njegov otac Marko likvidiran je 2003. dok je izlazio iz automobila parkiranog pred hotelom Sliško. Tko ga je ubio, nepoznanica je već 11 godina. Dvije godine prije toga u središtu Zagreba ubijen je i mladićev stric Vjeko.

>>Provedena rekonstrukcija u stanu iz kojeg je praćen Vjeko Sliško

>>Marko Sliško ubijen vrlo rijetkim oružjem

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Komentara 18

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:22 05.09.2014.

E da je samo mladost u pitanju , pucalo bi se svake sekunde. Tu je nešto drugo u pitanju pa mislim da če nadležni otkriti namjere i osujetiti buduče "pucače" bez obzira koji bi razlozi bili spominjani. Pozdra dobrim ljudima

NE
Neonacionalist
14:58 05.09.2014.

da mlad i nemiran , e ovo me nasmijalo dobro

HR
HRVATSKA89
14:20 05.09.2014.

a jel se to obitelj slisko oporavila od gubitaka radne snage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije