Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA O UBOJSTVU

Marko Sliško ubijen vrlo rijetkim oružjem

14.05.2003.
u 00:00

ZAGREB - U istrazi o ubojstvu Marka Sliška (52) policija je dosad ispitala više od 500 osoba, ali zasad nema naznaka da se nazire otkriće još jednog zasad nerasvijetljenoga zagrebačkog ubojstva.

Kako smo doznali iz izvora bliskih istrazi, brat ubijenog kralja poker automata Vjeke Sliška 23. siječnja ove godine usmrćen je pred hotelom "Sliško" iz vrlo rijetkog oružja, za koje je korišteno streljivo luger 9 mm PMC.

Policija je na mjestu ubojstva našla četiri čahure, a patolozi su u Sliškovu tijelu našli dva zrna - jedno ispod lijevog pazuha i jedno ispod lijeve lopatice. Zrna koja su mu prostrijelila glavu nisu nađena.

Među onima koji su bili pozivani na razgovore bili su i novinari, nedavno nepravomoćno oslobođeni pripadnici tzv. knežijske mafije, poznati poduzetnici i odvjetnici.

No, nijedna od 500 službenih zabilježaka o obavijesnim razgovorima policija nije dostavila tužiteljstvu. Unatoč opsežnim razgovorima, koji su obuhvatili sve osobe čija su se imena našla u dokumentaciji nađenoj u Sliškovu uredu i stanu, policijska istraga tapka u mjestu.

Policija je još uspjela ustanoviti da su u BMW-u koji je viđen na mjestu zločina bile tri osobe, ali tko su one i odakle su još nije ustanovljeno.

Policija je na mjestu zločina u Sliškovoj lijevoj ruci našla ključeve automobila, a u desnoj ključeve ureda. U "voyageru" je nađen plastični pištolj, a u njegovu uredu plinski pištolj s blokiranom cijevi.

Duško Miljuš

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije