Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za dijete

'Ne želim da se više skrivamo kao hajduci'

Nataša Matijević
Foto: Privatni album
01.11.2013.
u 11:00

- Primila nas je jedna obitelj i do kraja života bit ću im zahvalna, kazala je mlada majka

Nataša Matijević iz srpskog Ljiga i njezina trogodišnja kćerkica Rea vratile su se svakodnevici. Malena je opet krenula u vrtić dok je majka počela voditi fitness treninge.  Skrile su se prije dva tjedna "kao hajduci" kad je u Beograd stigao Natašin bivši suprug Robert Matijević od kojeg je pobjegla iz sigurne kuće u Zagrebu. Matijević je stigao po kćer, a mučna bitka za skrbništvo i dalje traje. No, Nataša Matijević više se, kaže, ne želi skrivati nego želi nastaviti s "normalnim" životom. 

- Primila nas je jedna obitelj i do kraja života bit ću im zahvalna, kazala je mlada majka za beogradski Blic.

- Dugujem im zahvalnost jer su nam omogućili da vrijeme najveće neizvjesnosti i straha provedemo zajedno. Rea i ja smo 24 sata bile upućena jedna na drugu, zaista smo se osjećale kao da smo kod kuće, u priči, igri, nježnostima, miješanju kolača. Ali, više zaista ne možemo živjeti kao hajduci kod jataka - ispričala je Nataša.

Ne želi da se i dalje podiže medijska prašina, već da sudski postupak što prije završi. 

- Samo želim raditi posao koji volim i da njime mogu svojoj kćeri omogućiti da ima normalno djetinjstvo - kaže Nataša.

Za njom je bila raspisana i tjeralica kad se nije bila pojavila u zgradi Centra za socijalni rad u gradu Ljigu gdje je trebala predati kćer, a  iznenada je promijenila mjesto boravka i skrila se. 

Nataša tvrdi da ju je suprug tukao i zlostavljao što Matijević poriče. 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
20:15 01.11.2013.

Jadno dijete.

Avatar adko49
adko49
19:10 01.11.2013.

Da joj je bilo dobro nebi pobjgla od njga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije