Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buna protiv novih susjeda

Romi kupili kuću, mještani protiv: 'Nude mi novac da odselimo. Supruga mi je bolesna, jedva smo ovu našli'

01.09.2023.
u 08:04

Romi sve više pokušavaju kupiti kuće po selima i iseliti se iz romskih naselja Piškorovec i Parag

Komentara 44

Avatar possibilis
possibilis
08:23 01.09.2023.

Kad bi policija radila svoj posao i kad bi svi bili jednaki pred zakonom...ne bi bilo ovakvih problema. Ni njima ni nama.

IO
iolio
08:44 01.09.2023.

Obrazovani romi ne rade probleme već ovi koji napuštaju školu u 4 osnovne ti poslije budu problematični , zato treba osnovna škola do 8 razreda biti obavezna za sve i ne smije biti napuštanja škole.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:39 01.09.2023.

Ovo pišem iz vlastitog iskustva, nažalost! Jedno su romantične ideje i zamisli o "dobrim Romima", realnost je sasvim drugačija! Integracije Roma u velikom broju slučajeva uopće nema, zato jer se oni sami NE ŽELE integrirati i prihvatiti život svojih susjeda! Ne žele se školovati, čak ni osnovnu školu ne završavaju, jer već prije toga kreću stanputicama. Na posao baš i ne žele hodati. Ako ih Zavod za zapošljavanje prisili da rade, ubrzo počnu krasti pa dobe otkaz. Umjesto da rade, oni radije odlaze u krađe. Opijanja, masovne fešte, remećenje javnog reda i mira, maltretiranje susjeda, to je njihova svakodnevnica. Ne pitajte me samo kako to znam. Pune su ih crne kronike, samo se izbjegava napisati ključnu riječ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije