Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rok do 10. listopada

Ne zaboravite HEP-u javiti stanje brojila zbog nižih cijena struje!

HEP
Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
30.09.2013.
u 15:30

Tri su načina kako da građani jave HEP-u stanje svojih brojila, a koja, pročitajte u nastavku

Od 1. listopada HEP kreće s primjenom novih, nižih cijena električne energije te stoga poziva građane da im dostave očitanja brojila ili procjenu stanja brojila za taj dan, prenosi Glas Istre.

Naime, s obzirom na to da se obračun električne energije za kućanstva obavlja jednom u šest mjeseci, kako bi se nove cijene primjenjivale na stvarnu potrošnju, tri su načina kako da građani jave HEP-u stanje svojih brojila.

HEP se može kontaktirati putem besplatnog telefona 0800-0555 ili putem web-stranice: www.hep.hr, odnosno putem aplikacije "Moj račun" te na besplatne telefone lokalnih distributera električne energije. Rok za dostavu stanja brojila je 10. listopada.

Ako razlika mjesečne rate iznosi manje od 10 kuna, HEP neće slati zamjenske uplatnice, kao ni onima kojima je redoviti obračun tijekom listopada ili studenoga.

Ako ste mijenjali distributera, umjesto jedne, dobit ćete dvije uplatnice – račun izabranog opskrbljivača za potrošenu električnu energiju te račun od HEP-a za korištenje mreže.

>>GEN-I opet snizio cijene struje: 'I dalje smo najjeftiniji'

>>HEP objavio niže cijene struje, isti dan snizio ih i slovenski GEN-I

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije