Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ne reagira li na Milanovićev udar, Usud će se sam eutanazirati!

04.04.2024. u 09:24

Hrvatski Trump za siromašne očito ne odustaje. Postoji li išta što bi moglo zaustaviti taj posve svjesni, planski udar na Ustav?

Komentara 27

DU
Deleted user
09:52 04.04.2024.

Milanović se prema Ustavnom sudu ponaša otprilike kao Putin prema Europi. On prijeti i "puca" a nema nikakve mogućnosti to napraviti. Tako i Putin prijeti nuklearnim oružjem, a zna da ga ne smije ...ne može upotrijebiti. U oba slučaja samo zastrašivane. Ustavni sud mora odrezati, pa makar i pocijenu nemira. U što sumnjam. Jer Hrvati ipak nisu toliko lud narod....

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
09:38 04.04.2024.

Birači ga mogu zaustaviti. Kad već političari, gladni fotelja pod svaku cijenu, neće. A onda im nitko neće zaboraviti ovaj period kad su šurovali u rušenju Ustava.

PV
prcko.vita
09:48 04.04.2024.

Nećeš Zoki, nećeš. A mogao bi, znam, mogao bi opet da uzjašeš ovaj jadni narod, da mu nametneš još koji porez, vidim tvoju zločinačku ekipu već bi narodu uveli porez na nekretnine, nema veze što je narod već platio prilikom izgradnje ili kupovine ogroman porez, ali banda crvena bi još uzimala od ovog prevarenog i opljačanog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije