Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.10.2015. u 12:00

Shopping kraljica iz SInja

        Josipa Rimac, šefica izborne kampanje HDZ-a, snimljena je na donatorskoj večeri stranke u Zagrebu kako pozira s novom elegantnom crnom kožnatom torbom. Kada su je iz redakcije 24 sata zamolili da objasni gdje ju je i za koliko kupila, Rimac je samo kratko odgovorila da se ona “ne razumije u torbe”. Kada se već ona ne razumije u torbe, novinarka joj je objasnila da je riječ o 20.000 kuna vrijednoj torbi marke Celine koja se lijepo uklapa u njezinu kolekciju u kojoj se nalaze i druge skupocjene torbe marki kao što su YSL, LV i Chanel. Nije posve loše za nekoga tko se “ne razumije u torbe”.     

Zbunjeni SDSS-ovci u Obrovcu: koaliraju s HDZ-om, a moraju glasati za SDP

Milorad Pupovac, čelnik SDSS-a, uputio je naputak članovima stranke u IX. izbornoj jedinici da svoj glas daju Milanovićevoj koaliciji Hrvatska raste nakon što je njihov član, aktualni pomoćnik ministra uprave Boris Milošević, dobio mjesto na SDP-ovoj koalicijskoj listi. Novi list piše da je Pupovčev naputak posebno zbunio vođe SDSS-a u Obrovcu, koji u tom gradu koaliraju s HDZ-om, najvećim suparnikom SDP-a. Čemu čuđenje? Sve je to samo politika.     

Pobrkali imena stranaka pa tako – 11 puta

Ladislav Ilčić, čelnik stranke HRAST PZUH, pogrešku na izbornim listama Domoljubne koalicije, na kojima je umjesto njegova HRAST-a naveden HRAST Željke Markić, nazvao je “lapsusom”. Pa tako 11 puta, sudeći prema podacima DIP-a.     

Preko noći ostala bez svih ogranaka stranke

Nansi Tireli, predsjednica Hrvatskih laburista, uspjela je ulaskom u koaliciju Hrvatska raste sa SDP-om spasiti stranku od nestanka sa saborske scene. Sama predsjednica osigurala si je ulazno mjesto na listi u osmoj izbornoj jedinici, odnosno na “svom terenu” jer je Tireli iz Vineža kraj Labina. Ostanak u Saboru mogao bi se pokazati i kao Pirova pobjeda predsjednice koja je uoči službenog početka kampanje ostala bez svih ogranaka u matičnoj Istarskoj županiji. Glas Istre piše da je zbog razmimoilaženja s vrhom stranke kompletno članstvo Hrvatskih laburista u Istri prešlo u novoosnovanu stranku pod nazivom Istarski laburisti i bivšoj šefici u inat podržalo IDS.     

Komentara 13

IP
ipakseokrece
13:49 21.10.2015.

K'o Sanaderovi satovi...

Avatar misslea
misslea
12:47 21.10.2015.

Nakon 8.11. će kupovati i skuplje pa šta, žena zarađuje pa slobodno i kupi...

DU
Deleted user
07:37 22.10.2015.

Nije morala dati za stan pa ima za torbe. Kod nas je na svakom koraku teatar apsurda. Ti koji nam se nude da nas vode zalažu se za socijalnu pravdu i kao takvi ne bi iz principa trebali biti rastrošni. Kunu se u Boga pa neka im uzor bude Papa Franjo kojemu je i željezni križ dovoljan za služenje Bogu i narodu. Kako vjerovati onom tko je u stanju dvije godišnje zajamčene minimalne naknade dati za jednu običnu torbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije