Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ne razumije se u torbe, ali nosi samo najskuplje

Shopping kraljica iz SInja

Komentari 13

IP
ipakseokrece
13:49 21.10.2015.

K'o Sanaderovi satovi...

VL
Avatar misslea
misslea
12:47 21.10.2015.

Nakon 8.11. će kupovati i skuplje pa šta, žena zarađuje pa slobodno i kupi...

VL
MI
Milostinja
20:57 24.10.2015.

krala je ali je i nama dala....

VL
DU
Deleted user
07:37 22.10.2015.

Nije morala dati za stan pa ima za torbe. Kod nas je na svakom koraku teatar apsurda. Ti koji nam se nude da nas vode zalažu se za socijalnu pravdu i kao takvi ne bi iz principa trebali biti rastrošni. Kunu se u Boga pa neka im uzor bude Papa Franjo kojemu je i željezni križ dovoljan za služenje Bogu i narodu. Kako vjerovati onom tko je u stanju dvije godišnje zajamčene minimalne naknade dati za jednu običnu torbu.

VL
KS
Ksantipa
08:18 22.10.2015.

Koga briga što ova gospođa nosi? Ona tim i takvim torbama kao i skupom odjećon nadopunjuje nešto što joj fali, a odmah se ne vidi. Ne postaje se dama s takvom ili još skupljom torbom, kao što nisi intelektualac s diplomom čak i onda kad nije kupljena.

VL
DU
Deleted user
13:48 22.10.2015.

To je dnevna i ne pretjerano elegantna torba, kao i cijela gospojina pojavnost. Glavno da je velika:) Večernje torbice izgledaju malo drukčije, manje su, šik, poneke i malo šajni - zavisi o ukusu. Bu naučila. Mooo-žda, malo je kasno da se počne učiti eleganciji. A možda je razlog da se okitila torbetinom sasvim prozaičan, možda joj je trebala velika torba za spise, sad valjda ona umjesto Vase vodi evidencije koliko je tko dao i zadužio ih...

VL
DU
Deleted user
14:01 22.10.2015.

Moram priznati da s torbama ni bez njih nije tako inspirativna za komentiranje kao Vaso. Osim kaj je teško ne primijetiti da je isti tip žene kao gđa Šarić. Iz mire tri vra. ga vire, hmhm. Ali fakat, gdje je Vaso čime li se bavi, kakav je to pozadinski rad...nekaj on sprema, sigurna sam. Možda istražuje kaj i gdje Petrov ruča? Ili možda uhodi Rudija ne bi li saznal kaj novo o njegovom gazdi, ili ... ko zna!

VL
TR
trobo18
20:54 23.10.2015.

Stvarno ste navalili s tim torbama. Da su skupe, skupe su i za takvu placč (11.300 kn) ne vjerujem da ih je kupila ali je ne mogu osuđivati da ih je ukrala. Novce ili torbe, svejedno. Zato bi bilo da gđa Rimac sama kaže da li je krala ili je samo "dala" za te torbe!

VL
SO
Somelier
14:50 21.10.2015.

Kraj ovih socijalističkih novinara mi nikada ne će mo postati Europejci. U zapadnoj EU nitko nikada nikoga ne pita kolika mu je plaća. Zna se tamo šta je javno i koje plaće su javne a sve ostalo je tajno. Kod nas su još teški ostaci komunizma. Kod nas uvijek prvo gledaš u tuđu platnu lisu a onda tek svoju. Okanimo se toga. Postoje resursi koji su zaduženi za praćenja primanja gospođe Rimac i ostalih.

VL
SO
Somelier
14:45 21.10.2015.

E moj Edi čime se ti baviš. I ti se ne razumiješ u novinarstvo pa opet škrabaš. Ovako gospođa Rimac ako ne zna šta je dobro zna šta je skupo a to je pravilo u čitavome svijetu a prošao sam 4 kontinenta pa to znam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.