Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrepčanin iz Gane

'Ne prijavljujte me policiji. Domaći sam dečec...'

Ato Markin
Ato Markin/Facebook
08.11.2018.
u 16:22

Rođen u Petrovoj bolnici kao svi pravi Zagrepčani. Inače uvijek obrijan, fine zurkice i tako to..., napisao je na Facebooku Ato Markin, podrijetlom iz Gane

Zagrepčanin Ato Markin, podrijetlom iz Gane, napisao je objavu na Facebooku potaknut protumigrantskom histerijom koja se širi Hrvatskom. 

"Ne prijavljujte me policiji. Domaći sam dečec iako na prvi pogled ne bi rekli. 
Rođen u Petrovoj bolnici kao svi pravi Zagrepčani. Inače uvijek obrijan, fine zurkice i tako to... Sadašnji look je za potrebe snimanja jednog filma.
#Samokažem da me ne zamijenite za migranta.
I za kraj hit pitanje - Jel vam izgledam nervozno?", napisao je.

Markin je postom želio aludirati na slučaj iz Samobora, kada je gospođa strane djelatnike koji rade u tvrtki Mate Rimca zamijenila za migrante te ih prijavila policiji.

"Tome se ne čudim, no žalim što se ovakve situacije događaju u Hrvatskoj. Ako si imalo drugačiji i ako se po bilo čemu izdvajaš, odmah si označen kao sumnjiv i opasan, i to je loše“, rekao je Markin za Dnevnik.hr dodajući kako je sliku i post objavio iz zafrkancije.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Ključne riječi

Komentara 44

VK
VKSS
16:40 08.11.2018.

Da,sad nas sve zelite prikazati kao glupane koji mrze sve strance.Necu tamnoputog covjeka prijaviti,valjda se zna sto je migrant,valjda nosi torbe,ruksak,odjeca je prljava i izderana,obuca isto,neuredan...sad cu covjeka fino obucenog prijaviti..

KO
komunikolog
17:13 08.11.2018.

Ma ni slučajno nemojte prijavljivati nikoga, još bolje Ajmo maknuti policiju i carinu s granice!

NE
Neutralac
17:48 08.11.2018.

Jednom za svagda: Mi koji smo protiv dolaska migranata ih ne mrzimo... To su potpuno dvije razlicite stvari koje leftardi pokusavaju spoijiti u jedno.... i nametnuti nam (u stilu svojeg okorjelog fasizma)...okorjelog fasizma)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije