Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoteli za ljubimce

Ne napuštajte kućne ljubimce! Ovo su hoteli u Zagrebu gdje će biti sigurni dok ste na odmoru

Kućni ljubimci, pas
Foto: Thinkstock
1/3
03.08.2018.
u 08:56

Raspitajte se o raspoloživosti za datume kad vam odgovara, provjerite na koji način će se brinuti o vašim ljubimcima i što vam je sve potrebno za prijavu.

Svake godine u ljetnim mjesecima neki vlasnici kućnih ljubimaca odluče ih napustiti kako bi bezbrižno otišli na godišnji odmor. Nemojte biti među njima, već razmislite o smještanju svog ljubimca u hotel u kojem će se za njega dobro brinuti dok ste na odmoru. Raspitajte se o raspoloživosti za datume kad vam odgovara, provjerite na koji način će se brinuti o vašim ljubimcima i što vam je sve potrebno za prijavu. A mi donosimo popis nekoliko hotela za kućne ljubimce koji vam može olakšati potragu.

Ambulanta Verni, Podsused 

Primaju i pse i mačke, a na uvid trebate donijeti knjižicu iz koje je vidljiva redovitost cjepljenja. Ljubimci se mogu cijepiti i pri dolasku u Verni. Cijena smještaja za psa je 80 kuna po danu, a za mačke 50.

Čudesna šuma, Gračani 

Hotel je okružen šumom, a osigurana je i stalna veterinarska skrb psima. Ljubimcima je na raspolaganju i dnevni boravak, usluga prijevoza, cjelodnevna šetnja i po potrebi četkanje ili kupanje psa. Dnevno čuvanje iznosi 60 kuna po danu, čuvanje s noćenjem je 80 kuna, a čuvanje psa u kući je 100 kuna, ali može varirati pa se raspitajte za svoju pasminu. 

Veliki & Mali, Zagreb 

Psi na raspolaganju imaju sobe za odmor, dnevni boravak za igru, treninge i školice te ograđeno dvorište veličine 300 četvornih metara. Osim za čuvanje pasa preko dana, vrtić se brine o njima kada su vlasnici na putu. Do četiri sata čuvanja cijena je 60 kuna, a cjelodnevni smještaj iznosi 120 kuna.

Hotel i škola za pse Karly, Rakov Potok

Hotel je smješten je u novozagrebačkom naselju Horvati, 15-ak kilometara od Zagreba u hladovini šume. Boravak psa u hotelu do 10 dana je 110 kuna po danu, a boravak psa u kući je 130 kuna. Hrana nije uračunata u cijenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije