Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba s vatrom

Ne gori samo na Pelješcu, požar u dolini Neretve došao blizu kuća

Požar na Pelješcu
Foto: Ive Trojanovic/PIXSELL
26.09.2018.
u 08:27

U Općini Kula Norinska buknulo je oko 14.00 sati pored, a došlo je i do izlijetanja vatrogasnog vozila s ceste koje je išlo , a lakše su ozlijeđena trojica vatrogasaca iz DVD-a Metković

Osim na Pelješcu gdje se vatrogasci bore s velikim požarom jučer je vatra buknula i u dolini Neretve. U Općini Kula Norinska u blizini Metkovića buknulo je oko 14.00 sati pored, a došlo je i do izlijetanja vatrogasnog vozila s ceste koje je išlo , a lakše su ozlijeđena dvojica vatrogasaca iz DVD-a Metković. 

Tajnik DVD Kula Norinska Luka Ćelić je za Dubrovački dnevnik kazao kako je situacija nešto bolja po pitanju vatre u blizini kuća te kako vatrogasci i dalje gase. 

>> Pogledajte snimke velikog požara na Pelješcu

‘U Neretvi je požar iz Mtijevića prešao prema Momićima. Noćas je oko 03:00 sata požar došao blizu kuća, ali one su obranjene,’ rekao je za Radio Dalmaciju v.d zapovjednika JVP Metković Ivan Kuran.

Požar na Pelješcu zahvatio kuće, jaka bura otežava gašenje

Požar na Pelješcu
1/23

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MENSA
MENSA
08:40 26.09.2018.

Ma stvarno treba biti zadnji naivac pa vjerovati kako su požari započeli..."slučajno"?! Policija treba provesti vrlo, vrlo temeljitu istragu o tome , a države nikako ne bi trebala štedjeti da se osigura daleko bolji nadzor terena i preko mreže osmatračnicaa i putem specijaliziranih policijskih patrola i dronovima koje bi trebalo u tu svrhu nabaviti i organizirano i sustavno upotrebljavati u kontroli terena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije