Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU - DRAŽEN LALIĆ

'Ne gledam je li čovjek lijevo ili desno, već voli li ovu zemlju bez interesa, kao što navijači Hajduka vole Hajduk'

18.09.2022.
u 14:01

U nekim elementima imamo društvo, recimo kad je potrebno prikupiti novac za ugrožene od vremenskih nepogoda ili kad je nekome potreban novac za liječenje, onda se ispostavi divna solidarnost. Ili kad Aleksandar Vučić nešto izjavi što nam otvori rane i onda se sjetimo rata i branimo za to vezane tradicije. S druge strane, pogledajte banke, osiguravajuća društva, teleoperatere koji ostvaruju visoke profite, trgovačke centre koji niču kao gljive poslije kiše... pogledajte tko profitira od ove Hrvatske, a tko je u šteti od ove Hrvatske. Dakle, imamo društvo u nekim aspektima, ali čim dođe do onih prizemnih materijalnih interesa, onda ne funkcioniramo kao društvo

Ključne riječi

Komentara 30

DR
DrugZoka
14:08 18.09.2022.

Meni se čini da samo to i gledaš, lijevo ti je dobro a desno ne valja. Nemojmo se lagati

TS
tsomething
14:39 18.09.2022.

Lalicu, procitaj si malo komentare, cisto da vidis sta ljudi misle o tom zivotu i radu.

PR
Propitivač
14:10 18.09.2022.

Čovjek koji huliganstvo i primitivizam opravdava mediteranskim temperamentom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?