Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Navaljni podsjeća na hrvatske disidente iz SFRJ

02.03.2024. u 10:31

Je li Navaljni bio faktor u ruskoj politici? To je teško procijeniti. Umro je prije nego što je doživio slobodne izbore na kojima bi se mogao kandidirati.

Komentara 6

SE
Serengeti
22:08 03.03.2024.

Navaljni ima kontroverznu prošlost, družio sa ruskim ekstremnim desničarima i snimao rasističke video spotove. U Gruziji ga mrze jer je još veći nacionalnost od Putina. Kao dokaz na suđenju Navaljnom je prikazana snimka kako sa stranim agentom dogovara financiranje svoje stranke. Što bi naša polcija napravila kada bi znala da neku nasu stranku financira npr Rusija?

MA
marinerocro
12:50 02.03.2024.

Takve domoljubne disidente kao što je bio Bruno Bušić likvidirali su gud.baški zločinci među kojima i Stipe Milanović

Avatar Striborski
Striborski
12:45 02.03.2024.

Je da .... hrvatski disidenti su s MI6 dogovarali milijune dolara za obojene revolucije??!! Pogledajte po arhivima što je zapad 1971. mislio primjerice o hrvatskim proljećarcima. Pogledajte stajalište zapada o Hrvatskoj u ljeto 1991. O tempora, o mores! Ima nas koji smo suučesnici ili živi svjedoci tih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije