Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Natječaj za sudskog referenta trajao gotovo godinu dana

Vuljak
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
16.01.2014.
u 14:00

Raspisan je u veljači prošle godine, nakon žalbe ispravljen je u studenome, a u oba navrata pobijedila je ista kandidatkinja

Natječaj za radno mjesto administrativnog referenta-upisničara na Općinskome sudu u Koprivnici trajao je gotovo godinu dana.

Raspisan je u Narodnim novinama još u veljači prošle godine s rokom prijave od osam dana i u travnju je izabrana najbolja kandidatkinja Valentina Begović.

Međutim, jedan od nezadovoljnih kandidata žalio se, čime je privremeno obustavljeno zapošljavanje nove sudske službenice.

Odboru za državnu službu trebalo je više od šest mjeseci da riješi žalbu, tako da je tek početkom studenoga donio svoju odluku.

Općinskome sudu naloženo je da objavi ispravak natječaja i da izbaci uvjet odličnog poznavanja aplikacije E-spis, kao i da provede ponovni postupak usmene pismene provjere znanja kandidata.

Ispravak natječaja tako je obavljen u studenome, a sredinom prosinca prošle godine provedeno je i testiranje devetero kandidata.

Onome koji se žalio to nije pomoglo - za posao je ponovno odabrana V. Begović. U Općinskome sudu u Koprivnici, koji uskoro postaje ispostava varaždinskoga, prema podacima sa službenih internetskih stranica radi 75 službenika.

Komentara 1

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
15:38 30.01.2014.

Centar uhljebništva u Koprivnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije