Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV U HRVATSKU Najpoznatija austrijska djevojka želi na odmor na Jadranu

Nataschu oduševila ponuda Večernjaka za odmor na Jadranu

zan_natascha.jpg
import
14.09.2006.
u 19:01

Nataschu Kampusch oduševilo je pismo Večernjeg lista, koji joj je ponudio da odmor provede u Hrvatskoj. Djevojka iz Austrije, koja je provela osam godina u zatočeništvu psihopata Wolfganga Priklopila, primila je jučer i osobno pročitala poziv Večernjaka da posjeti Dubrovnik ili neki drugi grad po svome izboru.

– Natascha je sa zanimanjem pročitala ponudu vašeg lista. Ugodno je iznenađena te zahvaljuje Večernjem listu – rekao je dr. Gerald Ganzger iz odvjetničke tvrtke Lansky, Ganzger&partner koja zastupa Nataschu Kampusch.

Oduševljeni ponudom
Ponudu Večernjeg lista Nataschi, koji joj želi darovati odmor u našoj zemlji kako bi se što brže oporavila, njezin medijski savjetnik Dietmar Ecker, također oduševljen gestom,  proslijedio je odvjetnicima u Nataschinu timu, a to su dr. Gabriel Lansky i dr. Gerald Ganzger koji s njom svakodnevno komuniciraju. Ecker je već čuo da je u Dubrovniku vrlo lijepo. Poziv Večernjeg lista gospođi Kampusch, kako je rekao,  smatra hvalevrijednom gestom.

Dubrovnik ili...
Dr. Gerald Ganzger kazao nam je da se Natascha još uvijek nalazi u bečkoj Općoj bolnici. Pod nadzorom je psihoterapeuta te obavlja brojne preglede. Čim izađe iz bolnice, preselit će se u vlastiti stan i to je trenutačno najviše zaokuplja.

Kako je jedna od Nataschinih želja bila da se nakon izlaska iz bolnice zaputi na odmor, poziv Večernjeg lista Natascha i njezini skrbnici ozbiljno će razmotriti te Nataschu, nakon preseljenja u novi stan, možemo očekivati u Dubrovniku ili nekom drugom hrvatskom gradu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije