Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK PREPUCAVANJA

Ćorić: Dragom Hrvoju želim brzo ozdravljenje; Bujas: Ja vama da sto prije nađete adekvatan posao

Foto: PIXSELL
1/3
02.02.2021.
u 22:08

- Dragom Hrvoju Bujasu želim brzo ozdravljenje. (tć) - poručio je Ćorić putem Twittera

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić večeras je odgovorio Hrvoju Bujasu, prvom čovjeku Glasa poduzetnika, koji ga je nazvao političkim uhljebom.

- Dragom Hrvoju Bujasu želim brzo ozdravljenje. (tć) - poručio je Ćorić putem Twittera. nije dugo trebalo čekati na novi odgovor Bujasa:

- Hvala. A ja vama da što prije nađete adekvatan posao! Pozdrav od UGP-a... 

Bujas se nalazi u izolaciji. 

- Bio sam dva puta na testiranju, jutros sam bio na antigenskom testu i pozitivan sam. Išao sam i na PCR test, nadam se da ću biti negativan - rekao je Bujas za N1. Rekao je kako se dobro osjeća, ali da ima povišenu temperaturu.

- Supruga, ja i sin smo u samoizolaciji. Još se nadam da će PCR test biti negativan - kazao je Bujas.

Podsjetimo, Bujas je Ćorića nazvao političkim uhljebom nakon sinoćnje emisije Otvoreno u kojoj se ministar sukobio s Draženom Oreščaninom, izvršnim direktorom udruge Glas Poduzetnika.

- Koji nas politički angažman? Ti, koji si politički uhljeb, prozivaš vodstvo neovisne i jake Udruge za politički angažman? Ti, čija stranka direktno postavlja vodstvo u HGK, HOK-u...prigovaraš nama jer smo neovisni i jer nas se ne može kupiti!?! Spin koji ne prolazi tč! Pokrij se.. - poručio je Bujas.

U drugoj objavi koju je objavio tijekom emisije, Bujas je napisao "Samo ti tč lupaj po poduzetnicima...nazire se i tebi kraj! Puno pozdrava od UGP-a!"

 

Ključne riječi

Komentara 17

AT
ATG
23:36 02.02.2021.

"vodstvo neovisne i jake Udruge"? - Bujas željan pažnje. Je li to ona udruga koja briše sve komentare koji se ne slažu s komentarom nepogrešivih vođa dvojca Bujas- OrešČanin?

MA
Masiko
23:10 02.02.2021.

Bujas ako želiš u politiku idi. Ostavi se Facebook udruga. Neznam po čemu dobivaš toliki medijski prostor.

DE
DeepState
23:10 02.02.2021.

Čime se točno bavi g.Bujas, šta proizvodi koliko izvozi i od kada se to naziva poduzetništvom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije