Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUO SE GLASAN UDARAC

Nasred šoping centra srušila se palma: 'Užas, mogla je pasti na prolaznike'

Nezgoda u Westgateu
Foto: Snimio čitatelj 24 sata
28.08.2019.
u 19:06

Sve palme kao i druge dekoracije u Centru su osigurane posebnim sajlama po najvišim sigurnosnim standardima što je i u ovom slučaju doprinijelo da, unatoč puknuću debla, nitko nije ozlijeđen - poručili su iz Westgatea.

Posjetitelji, ali i djelatnici zaprešičkog šoping centra Westgate danas su svjedočili nesvakidašnjem događaju. Naime, nasred centra srušila se - palma.

Incident se dogodio oko 16:30 sati, ali nasreću, nitko nije ozlijeđen, pišu 24sata

Djelatnici kažu kako se čuo glasan udarac.

- Užas, pa što bi bilo da je pala na ljude koji su prolazili prema pokretnim stepenicama - kazali su zaprepašteni djelatnici.

Iz Westgatea kažu kako nitko nije bio ugrožen, a uzrok rušenja palme tek će se utvrditi.

- Jedna od palmi u centru je napukla te je dio palme pao, ali sigurnost niti jednog kupca ili zaposlenika nije bila ugrožena. Područje je istog trenutka osigurano te se utvrđuje razlog puknuća debla. Sve palme kao i druge dekoracije u Centru su osigurane posebnim sajlama po najvišim sigurnosnim standardima što je i u ovom slučaju doprinijelo da, unatoč puknuću debla, nitko nije ozlijeđen - rekli su.

Ključne riječi

Komentara 15

ZA
za87nik
20:55 28.08.2019.

Samo jedno ne razumijem u Hrvatskoj sve se zaštićuje sa žigom izvorno i Hrvatsko, ali samo što je najdragocinije nitko ni riječi da ispusti o Hrvatskom (materinjem ) jeziku koga se tako ružno zapostavlja da više nije smješno nego je za plakati !!! Posebno sam ljut na javna glasila (kako to kažu novinari i ljudi u javnom mjenju ,meeedije što bi bilo na Hrvatskom dije ovca)

Avatar rubinet
rubinet
19:44 28.08.2019.

Westgate Zapreshich

Avatar rubinet
rubinet
19:44 28.08.2019.

" šoping centar Westgate " u Zaprešiću...bode mi oči to ime Zaprešić..to je domaći naziv.. treba i njega čeinđati u neko strano ime..ili makar anglicizirati Zapreshich

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije