Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnja u zločin

Našli kosti u šumi, a sin tvrdi da su mu oca ubili 2004.

ljudske kosti (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
08.06.2012.
u 20:08

Prema dijelovima odjeće koje sam tamo zatekao, to bi zaista mogao biti moj otac Martin, kaže Milan Kovačić koji je odmah otišao u šumu

U šumi nedaleko Saborskog, za vrijeme sječe stabala, pronađene su ljudske kosti.

– Čim smo čuli za taj pronalazak, otišao sam u šumu jer sumnjam da bi to mogli biti ostaci mog oca Martina koji se vodi kao nestao još od 2004. Po dijelovima odjeće koje sam tamo zatekao to bi zaista mogao biti on – kazao nam je njegov sin Milan Kovačić, naglasivši da je riječ o ubojstvu. Zanimljivo je da policija nije izvijestila javnost o ovom događaju, a na naš upit Andrea Lenard iz karlovačke policije potvrdila je da su kosti nađene, šturo dodavši da su obavili očevid i da provode kriminalističko istraživanje.

Milan Kovačić tvrdi da policija već gotovo sedam godina sustavno pokušava zataškati taj slučaj. O tome je slao niz dopisa, izvijestio je i unutarnju kontrolu, no do danas nije bilo nikakvog rezultata. Martin Kovačić, rođen 1928., i dalje se vodi kao nestala osoba na stranicama MUP-a. Nestao je 4. prosinca 2004., a okolnosti su nepoznate.

Komentara 1

IB
istina_boli
07:42 09.06.2012.

Ubili ga pajkani, zato i zataskavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije