Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO NA BRDU UKAZANJA

'Našla sam kamen u obliku srca, ozdravila i prohodala'

Međugorje
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
29.10.2016.
u 11:58

“Moje je stanje bilo takvo da me osamnaest godina moj muž morao odijevati jer ništa nisam mogla učiniti sama."

Kanađanka Linda Christy ovih je dana četvrti put hodočastila u međugorsku župu, a tom je prigodom za program radiopostaje 'Mir' Međugorje, svjedočila o svom ozdravljenju.

Kako je kazala tom prigodom, dulje vremena bila je vezana uz invalidska kolica, a punih je 18 godina provela na štakama.

Njen se život promijenio 2010. godine kada je čudesno ozdravila na Brdu ukazanja, kako kaže, po zagovoru Gospe Kraljice Mira i potom potrčala na Podbrdu. Bio je to veliki događaj za nju i njezina muža, a nakon ozdravljenja dva je sata molila kraj Gospina kipa.

Na drugu je obljetnicu svog ozdravljenja donijela sve svoje nalaze, dijagnozu i ostalu medicinsku dokumentaciju te ih predala u Informativni centar 'Mir' Međugorje, prenosi Vecernji.ba.

Ovoga je puta prilikom ponovnog dolaska istaknula kako nije znala puno o Međugorju. Čitala je knjigu koja je slučajno pala s njenog ormara zbog čega je i krenula sa čitanjem. Tada je odlučila kako bi voljela doći u Međugorje. 

Došla je sasvim slučajno, u invalidskim kolicima, neprestano trpivši ogromne bolove. I samo 24-satno putovanje nije bilo lako, a osobito je odlazak na Brdo ukazanja predstavljao težak i opasan pothvat, pa su je mnogi odlučili odvratiti od toga.

Penjanje je trajalo nekoliko sati, no Linda je znala da mora ići

“Moje je stanje bilo takvo da me osamnaest godina moj muž morao odijevati jer ništa nisam mogla učiniti sama.

Dugujem Međugorju i Kraljici Mira svoj život koji je sada posve drugačiji. Kako sama imam iskustvo života u nepodnošljivim bolovima, odlučila sam se posvetiti ljudima koji trpe velike bolove. Vi ste tako blagoslovljeni što možete živjeti u Međugorju.

Kada se vratim u Kanadu, moje srce ostane u Međugorju”, rekla je Linda.

To je još jedno u nizu čudotvornih izlječenja u Međugorju. A bilo je, prema tvrdnjama hodočasnika, nekoliko stotina. Linda Christy došla je iz Kanade u Međugorje kao teško bolesna žena, a vratila se u Kanadu zdrava. Liječnici su priznali kako je za njih to ozdravljenje neobjašnjivo.

Sada se, vidjevši što je život, posvetila ljudima koji pate od velikih bolova i pomaže im. Ovo je samo jedno od ozdravljenja o kojima se dokumenti čuvaju u Informativnom centru “Mir” Međugorje, a koja su predočili hodočasnici iz svih dijelova svijeta. 

>> Papa oplakuje mrtve u Iraku i moli za mir u toj zemlji

Komentara 50

DU
Deleted user
13:02 29.10.2016.

Ne, knjiga nije slucajno pala, vec ju je Bog bacio pred gospodju kako bi joj kroz knjigu dao upute, kud treba krenuti. A kud bi, no u Međugorje. Kad ovakove priče čujem, pročitam, vidim, onda dobro protrljam oči kako bii se uvjerio da ne sanjam neku davnu povijest, 11. ili 12. stoljeće. Medjutim, strašno se razočaram, kada shvatim da je ipak java, da je već u tijeku treće tisućljeće, a ne mali broj ljudi, pored ovakvog napretka tehnologije i znanosti, živi nekoliko stoljeća unatrag.

DU
Deleted user
13:27 29.10.2016.

Vjerniku ne trebaju čuda za njegovu vjeru. On/ona ili vjeruje ili ne vjeruje. Čuda trebaju onima slabe vjere i prazna srca pa ih zato ih stalno izmišljaju i fabriciraju.

SK
skupiduša
14:52 29.10.2016.

Sada, kada se vrši veliki pritisak na Papu da prizna Međugorje, opet su se počela događati "čuda" i to ženi iz dalekog svijeta vjerojatno s izmišljenim imenom i prezimenom, adresa i broj telefona nepoznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije