Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNI EPILOG

Naš slavni nogometaš izgubio na sudu: Milan za njega dao milijune, a sada plaća troškove NK Rijeci

23.05.2022.
u 13:29

Smoje je bio veliki nogometni talent, te je sa samo 16 godina zaigrao u prvoj momčadi Rijeke. Igrao je u svim reprezentativnim selekcijama od 15 do 21 godine, a jednu je utakmicu 2003. odigrao i za seniorsku reprezentaciju. Transfer u Milano odvijao se dok je bio u tinejdžerskoj dobi, kad je imao 19 godina. Milano je tada vodio Fabio Capello, a predsjednik kluba bio je Silvio Berlusconi. U Milanu je tada igrao i Zvonimir Boban, a Smoji su u obrambenom redu konkurencija bili Paolo Maldini, Alessandro Costacurta, Marcel Desailly, Andre Cruz, tako da je odigrao samo šest utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?