Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u kutiji

Naručio zdravi doručak za gotovo 50 kuna, u čudu gledao ono što je dobio

Doručak
Foto: Thinkstock
25.06.2018.
u 18:44

Mladić je naručio doručak u restoranu brze hrane Friska u zračnoj luci, no ono što je dobio ne bi očekivao niti u najgorem scenariju

Društvene mreže užarile su se nakon što je na Redditu jedan korisnik objavio kakav je doručak dobio u Zračnoj luci Luton u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Mladić je naručio doručak u restoranu brze hrane Friska u zračnoj luci, no ono što je dobio ne bi očekivao niti u najgorem scenariju.

Naručio je, naime, jaja na prženom kruhu koja su ga koštala 5,70 funti (oko 47 kuna).

Međutim, umjesto zdravog obroka mladića su dočekala tri poširana jajeta i dva trokuta tankog kruha bačena u kartonsku kutiju.

Tbh I was hoping a little more effort would have gone into my £5.70 eggs on toast breakfast from Friska at Luton Airport... from r/CasualUK

– Nadao sam se da će uložiti malo više truda u moja jaja na kruhu za 5,70 funti u restoranu Friska na Aerodromu Luton – napisao je korisnik M1BG na Redditu gdje je objavio fotografiju svoga doručka, a nakon čega je izazvao lavinu komentatora.

"Jaja u blizini prženog kruha", "Jaja u istoj kutiji kao prženi kruh", "To je prava smeće hrana", samo su neki od brojnih komentara.

Suosnivač Friske Griff Holland za The Sun je rekao kako mu je jasno zbog čega je mladić nezadovoljan.

– Doručak ne izgleda kako bi trebao i mi smo u kontaktu s operaterom franšize kako bi osigurali da sva naša hrana uvijek izgleda kako bi trebala – rekao je on.

Pogledajte i galeriju: Jednostavan prirodan recept za mršavljenje: Ovo uzimajte natašte

Doručak
1/11
Ključne riječi

Komentara 16

AC
acer7
21:22 25.06.2018.

za 50kn u V.B.? pa to ko da je u Hr naručio za 5kn. i to u zračnoj luci? hahahah kod nas bi dobio klipič i flašicu vode za 50 kuna, a za 5 kn dobije šamar

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
18:55 25.06.2018.

Ovo bi moj pas ponjušio, primako guzicu, dignuo nogu i popišao se na to!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:52 25.06.2018.

Nakon sto sam ovo procitao, usljedio je sok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije