Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Među napadačima samoubojice

U višesatnom napadu na indijski konzulat u Afganistanu zabilježene žrtve

Vatreno oružje
Foto: Hina
02.03.2016.
u 15:52

U četverosatnom oružanom sukobu sa snagama sigurnosti poginulo je dvoje civila, prenose agencije.

Šest naoružanih muškaraca napalo je u srijedu indijski konzulat u Jalalabadu, na istoku Afganistana, a u četverosatnom oružanom sukobu sa snagama sigurnosti poginulo je dvoje civila, prenose agencije.

Glasnogovornik policije u pokrajini Nangargar potvrdio je da su i svi napadači mrtvi.

"Dvojica od šestorice napadača samoubojica su se raznijela u blizini indijskog konzulata. Ostala četvorica su ubijena u okršaju s policijom", kazao je Hazrat Mashriqiwal. Pojasnio je da je u blizini konzulata eksplodirala autobomba, a snaga eksplozije raznijela je prozore i vrata obližnjih zgrada te uništila najmanje osam automobila.

U napadu na konzulat ranjeno je 19 ljudi, dodao je glasnogovornik. Prema njegovim riječima, nema žrtava među osobljem konzulata. Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napad.

>> Kraljevina Maroko otvorila počasni konzulat u Rijeci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije