Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Naoružan pištoljem opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte

pljačka pošte (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
25.03.2011.
u 11:32

Pljačkaš ima oko 30 godina, a visok je oko 185 centimetara. Poslovnica u Ulici A.B. Šimića opljačkana je u petak, odmah nakon otvaranja

Naoružani, nepoznati muškarac upao je u petak ujutro, u sedam sati, u poslovnicu Hrvatske pošte u Ulici A. B. Šimića u Splitu te uz prijetnju pištoljem ukrao novac i pobjegao. U trenutku pljačke, koja se dogodila netom poslije otvaranja, bile su tri zaposlenice. Koliko je novca odnio, znat će se nakon policijskog očevida.

Prema opisu, pljačkaš ima oko 30 godina, visok je oko 185 centimetara, a na sebi je imao jaknu s navučenom kapuljačom preko glave.

Splitska policija traga za počiniteljem.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:17 26.03.2011.

Sretno mu bilo Vidio dećko ,kako ovi u vrhu države karadu,,pa da i on okuša sreću. Ne treba se uzbuđivati,,jer Novac je ionako osiguran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije