Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGLA IM ZNANOST

Nakon vještačenja otkrili da je Slovenka dovezla drogu koju je prodala 2017. i 2018.

Ilustracija
Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
30.11.2022.
u 08:21

Drogu je prodala dvojcu, koji ju je namjeravao kasnije preprodavati. Njih su dvojica uhićena s drogom, pa su i kazneno procesuirani, dok je 36-godišnjakinja tada bila osumnjičena da pripada većem dijelu narko lanca.

Da znanost igra značajnu ulogu u razotkrivanju kaznenih djela i nije neka tajna, što je potvrdila jedna vjestica koju je objavila PU primorsko goranska. Oni su se pohvalili da su kazneno prijavili 36-godišnju državljanku Slovenije, za djela koja su povezana sa zloporabom droge, a koja je počinila 2017. i 2018.

Pojasnili su da je 36-godišnjakinja u dva navrata tijekom 2017. i 2018. na području Rijeke prodala kokain i heroin. Drogu je prodala dvojcu, koji ju je namjeravao kasnije preprodavati. Njih su dvojica uhićena s drogom, pa su i kazneno procesuirani, dok je 36-godišnjakinja tada bila osumnjičena da pripada većem dijelu narko lanca. No nekih konkretnih dokaza protiv nje tada očito nije bilo, jer ona nije tada bila kazneno prijavljena.  Dok je bila osumnjičenica izuzet joj je bio, kako kažu u policiji, uzorak, radi daljnjeg istraživanja.

U policiji kažu da se u suradnji s Centrom za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić, prikupljenom molekularno-genetskom analizom uzoraka predmeta koji su oduzeti od 36-godišnjakinje te kasnije i vještačeni utvrđeno da je 36-godišnjakinja dovezla, odnosno prodala spomenutu drogu. Nije priopćeno o kolikoj se količini droge radilo ni zašto je sve to toliko dugo trajalo, ni gdje je bila Slovenka prije no što je uhićena i predana pritvorskom nadzorniku.

VIDEO Objavljeni detalji požara u centru Zagreba: Policija otkrila koga dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije