Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNE VIJESTI

Nakon višednevne potrage pronađena baka iz Vodica, bila je u kanalu kod zaobilaznice

HGSS Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
25.09.2022.
u 17:52

Ona se u četvrtak oko 11 sati sa suprugom udaljila oko 100 metara od obiteljske kuće. Sama se uputila nazad prema kući, no suprug je tamo nije pronašao

Nakon višednevne potrage, starija gospođa nestala u Vodicama pronađena je u kanalu kod motocross staze pored vodičke zaobilaznice, javlja portal Infovodice.com

Ona se u četvrtak oko 11 sati sa suprugom udaljila oko 100 metara od obiteljske kuće. Sama se uputila nazad prema kući, no suprug je tamo nije pronašao. 

Otada je za njom trajala intenzivna potraga u kojoj su sudjelovali policija, HGSS, vatrogasci, kao i članovi obitelji te mještani. Gospođa sada komunicira i pregledavaju je liječnici. 

VIDEO Ove bi stvari svako kućanstvo trebalo imati za slučaj nestanka struje, vode i goriva

Ključne riječi

Komentara 2

SL
slavenZadravec
20:19 25.09.2022.

Manje od 100 metara od kuće?? Hm? Potraga od četvrtka???

Avatar Cohen
Cohen
19:21 25.09.2022.

Otkud u jarku od svih vrsta terena? Locirana dronom ili?Dob? Tri dana bez hrane i vode? Ozljede od "silaska" u jarak? Opće zatečeno fizičko stanje? Mentalni status? Ako upitan, zašto ju se pušta samu da ide i 100m sama? Muke ti Is,,,,, ništa se nije saznalo iz ovog članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije