Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah se javite

Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži ga policija

PUZ
Foto: PUZ
1/3
05.09.2022.
u 10:51

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192, kažu iz policije

Na Strossmayerovu trgu u Zagrebu 28. svibnja 2022. godine između 9.40 i 10.30 sati nepoznati je počinitelj uporabom prikladnog alata nasilno otvorio samoposlužni aparat iz kojeg je otuđio novac i više komada raznih artikala, izvijestila je PU zagrebačka.
 
"Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192", kažu iz policije.

Foto: PUZ

 
Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese  zagrebacka@policija.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
11:43 05.09.2022.

3.09 zvao sam policiju moleci da osobu koja radi buku obavijesti da ne može to raditi nisi izasli na poziv i da znam tko je na slici nema sanse da bih javio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije