Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA VIKEND

Nakon pravog ljetnog dana stiže nam promjena vremena

Nikola Cutuk/PIXSELL
19.05.2017.
u 23:22

Slično vrijeme očekuje nas i u nedjelju s temperaturama sličnim kao i u subotu.

Temperature su se danas u Hrvatskoj penjale i do 29 stupnjeva Celzijevih što je donijelo pravi ljetni ugođaj iako se još nalazimo u proljeću

Prevladavalo je sunčano vrijeme s umjerenom naoblakom i baš kada su mnogi pomislili da će ih čekati lijepi vikend, vrijeme je opet priredilo iznenađenje.
 
Sutra nas u prvome dijelu dana na Jadranu i uz njega očekuje promjenljivo oblačno s mjestimičnim pljuskovima i grmljavinom. Drugdje djelomice, ponegdje i pretežno sunčano. Poslijepodne posvuda umjereno i pretežno oblačno, povremeno s kišom i grmljavinom, a mjestimice i izraženijim pljuskovima uz obilniju kišu, poglavito u gorju. Vjetar u početku ponegdje slab i umjeren jugozapadni, u Dalmaciji jugo, a od sredine dana na kopnu sjeveroistočnjak i sjeverac, na moru sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu navečer bura. Najniža jutarnja temperatura od 8 do 14, na Jadranu 13 do 18. Najviša dnevna uglavnom između 20 i 25 °C.

Slično vrijeme očekuje nas i u nedjelju s temperaturama sličnim kao i u subotu. Na jugu zemlje kiša bi trebala biti u vrlo malim količinama dok se više kiše očekuje na istoku. Kiša se očekuje i na sjeverozapadu zemlje, no samo tijekom prijepodneva.

Komentara 3

KA
kažemja
12:10 20.05.2017.

Kakva promjena vremena ? Sa 25 na 24 stupnja?

JU
jurajuric116
06:37 20.05.2017.

aha, ali ne denes. biti prognostičar ne znači pročitati prognozu s aplikacije i prepisati.

HL
hlevnjak
05:36 20.05.2017.

nema te vi pojma o prognozi vremena ocito citate prognozu iz taort karata od jurta ljepo i suncano vrjeme haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije