Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJE OD MILIJUN MARAKA

Nakon godinu dana braka razvela se kći Bakira Izetbegovića

Foto: Avaz
1/3
06.10.2022.
u 10:27

Jasmina Izetbegović se prošle godine vjenčala sa Humačkićem u Sarajevu, a šerijatski kum joj je bio predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan. Tada se pisalo o vjenčanju godine na koje je potrošeno milijun konvertibilnih maraka

Jasmina Izetbegović, kći Bakira Izetbegovića i unuka Alije Izetbegovića, nedavno se razvela od poduzetnika Ćamila Humačkića nakon samo godinu dana braka, potvrđeno je za Klix.ba. 

Jasmina Izetbegović se prošle godine vjenčala sa Humačkićem u Sarajevu, a šerijatski kum joj je bio predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan. Tada se pisalo o vjenčanju godine na koje je potrošeno milijun konvertibilnih maraka. 

Šerijatsko vjenčanje je u Begovoj džamiji u Sarajevu obavio reisu-l-ulema IZ u BiH Husein ef. Kavazović, gdje je Jasmina stigla u pratnji oca Bakira.

Građansko vjenčanje održano je u sarajevskom hotelu "Europa" pred velikim brojem uzvanika iz političkog i javnog života BiH, ali i regije te Europe. 

Komentara 9

UG
ugota
11:14 06.10.2022.

Izmetubegovicu slabo se pise sve vise muslimana se okrece protiv njega dosao vrag po svoje 30 godina lazu muslimanima u bosnu

Avatar Svračak
Svračak
11:11 06.10.2022.

Šta kaže kum?

KK
kunta_kinte
11:51 06.10.2022.

Krenulo ga ovaj mjesec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije