Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA IZBORA u BIH

Je li ovo kraj dinastije Izetbegović? Bakira prerano otpisali, evo kako poraz može pretvoriti u pobjedu

03.10.2022.
u 21:28

Ja sam svoj rezultat otprilike sačuvao kako sam prošao na prošlim izborima, SDA će popraviti rezultat i ona je daleko najjača stranka u BiH. Hoće li to dovesti do previranja unutar stranke to ćemo vidjeti. Kako očekivati da pobijedite 11 udruženih stranaka. To je jako težak zadatak, da ih je bilo 9 uspio bih, ali 11 nisam mogao. Ovo je bila prva reakcija predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića nakon objave preliminarnih izbornih rezultata koji su pokazali da je izgubio utrku za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH od zajedničkog kandidata oporbenih stranaka, Denisa Bećirovića.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Musashi
Musashi
07:45 04.10.2022.

Bekira je izborne pobjede stajao njegov projekt Željko, on mu je odnio glasove, on mu je bio čavao u glavi kojega si je sam zabio samo da bi Draganu zahebao mašinicu.

DI
Diosiario
22:06 03.10.2022.

Evo kako, jednostavno, kad se zbroje njegovi i Komšičevi glasovi, a to su sve glasovi SDA, ta stranka je najjača u toj državi. Ovdje je riječ samo o tome da je đamija nešto krivo izračunala, previše su SDA glasova predvidjeli za Komšića, pa im je HDZ BiH vjerojatno na nagovor anglo-sasa jer Čović i kompanija nemaju to znanje o izbornom inženjeringu nabili kajlu u Livnu, glasali za Bećira i tako bar u jednom mandatu nabili kajlu Bakiru. Samo, od toga nema ništa, položaj Hrvata u BiH bit će još gori, a pogotovo nakon ovih izmjena izbornog zakona koje idu na štetu Hrvata, kao uostalom i sve do sada.

DU
Deleted user
07:48 04.10.2022.

Ljudi nije bakir nista izgubio u bih niti su hrvati ista dobili. U bih predsjetnistvu je radikalni musliman je zamijenjen istim ako ne i gorim. Oni jedno misle drugo govore a trece rade. A mi nestajemo u bih. To znacii 50 km od zagreba imas susjede srbe i muslimane koji bi nas u casi vode utopili da mogu. Mrze nas ko arapi izrael.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?