Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni umirovljenik

Nakon 60 godina igranja Hrvat na Eurojackpotu osvojio 200.000 eura: 'Nisam se odmah odao'

Lutrija
Hrvatska lutrija
01.09.2023.
u 11:56

Ovaj dobitnik redovito igra Eurojackpot i vodi vlastitu evidenciju izvučenih brojeva, koje onda po osjećaju promijeni i iskoristi za svoje kombinacije.

Ovaj tjedan na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je sretni dobitnik iz Ogulina, koji je 18. kolovoza na Eurojackpotu osvojio 200.778,30 eura. "Imao sam dobar osjećaj taj dan“, kazao je umirovljenik kojeg je samo jedan broj dijelio od osvajanja Jackpota.

"Ustao sam rano pa sam kao i obično pogledao rezultate Eurojackpota na mobitelu. Kada sam shvatio što sam sve pogodio, nisam se odmah odao“, kroz smijeh je ispričao dobitnik. "Dok sam gledao brojeve, supruga me pitala jesam li što pogodio, a ja sam joj samo odgovorio – nešto će biti", ispričao je. 

VEZANI ČLANCI:

Ovaj dobitnik redovito igra Eurojackpot i vodi vlastitu evidenciju izvučenih brojeva, koje onda po osjećaju promijeni i iskoristi za svoje kombinacije. A prisjetio se kako je to bilo kada je on počeo igrati, prije 60 godina. "Kad sam počeo igrati, brojevi su se još rukom upisivali na listiće, a čim je stigao u Hrvatsku, prebacio sam se na Eurojackpot“, dodao je.

Svoj dobitak podijelit će s obitelji, a igračima Hrvatske Lutrije poručuje: "Samo budite uporni i igrajte!".

Video: Veliki udarac balkanskom kartelu - zaplijenjeno 2,7 tona kokaina i uhićeno šest osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije