Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MIRKO GALIĆ

Nakon 30 godina znamo: nije dovoljno imati državu, treba imati dobru državu

Život u Petrinji deset mjeseci nakon potresa
Slavko Midzor/PIXSELL
15.01.2022.
u 09:41

Hrvatska je i do međunarodnog priznanja vodila sve poslove koje jedna država obavlja, a i jedan više koji druge države nisu imale – organizirala je obranu od agresije

Komentara 121

DU
Deleted user
09:56 15.01.2022.

Kako možemo imati dobru državu kada ju vodi stranka koja je osuđena za korupciju? Štoviše, ta stranka i danas ima potpiru 30% građana.

DU
Deleted user
09:51 15.01.2022.

Mi postajemo kolonija i ako ne promijenimo vlast i ovakvu politiku svest ćemo se samo na geografski pojam

Avatar nalimp
nalimp
10:06 15.01.2022.

Država kao država je prekrasna, ima svega( more, planine,ravnice) ali kad jih majmuni ,uhljebi lopovi i osuđivane stranke vode onda država nije kriva nego narod( ovce) koji izabiru svake 4 god magarce da ih vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?