Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENKOVI I TRANSPORTERI

VIDEO Ukrajinci objavili snimku: Pogledajte kako su uništili rusku kontrolnu točku s opremom

Foto: Ministarstvo unutarnjih poslova Ukrajine
1/3
30.04.2022.
u 09:44

U najnovijem napadu izvijestili su kako je uništeno više od 30 jedinica opreme, od čega su polovica tenkovi te oklopni transporteri

Ukrajinsko ministastvo unutanjih poslova objavilo je kako su u novim napadima uspjeli uništiti kontrolnu točku te vojnu opremu Rusije u pravcu Izima, a objavljen je i video.

Ukrajinska je vojska imala više uspješno provedenih operacija od početka invazije, a među njima je i uništenje ruske krstarice Moskva na Crnom moru. 

U najnovijem napadu izvijestili su kako je uništeno više od 30 jedinica opreme, od čega su polovica tenkovi te oklopni transporteri.

- Skupina vojnika specijalnih snaga Nacionalne garde Ukrajine, koja je provodila izviđanje u jednom od područja Izima, pronašla je mnoge jedinice opreme, kontrolnu točku i mjesto boravka neprijateljskog osoblja - napisali su. 

- U Oružane snage brzo su stigli izvidnici koji su na njih zapucali jakom i ciljanom topničkom vatrom. Da bi se neprijatelj još bolje "pekao", stražari su vatrom radili prilagodbe - dodali su.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minute u minutu OVDJE.

>> VIDEO Ukrajinke na Kosovu uče kako razminirati i pomoći domovini: "Ogromna je potražnja za pirotehničarima, treba ih obučiti, da se mogu vratiti u Ukrajinu"

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar horuk
horuk
10:29 30.04.2022.

Bravo Slava Ukrajini!

Avatar Payback
Payback
09:56 30.04.2022.

Bravo Ukrajinci! Goni Bandu van.za slobodu protiv imperija zla

RE
realisticki
16:33 30.04.2022.

Današnjom mogučnosti fotografiranja su neograničene, pa me zanima zašto su dokazne fotografije često neoštre. Gdje je kraj propagandi, i kada ćemo vidjeti autentične snimke ovakvih uspijeha Ukrajinaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije