Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio se pa propao

Najmanje troje mrtvih u urušavanju šoping-centra u Gani

urušio se šoping centar
ModernGhana.com
07.11.2012.
u 13:38

Stotine spasilaca pokušavaju izvući stradale koji su ostali zarobljeni pod ruševinama. Vjeruje se da je u trenutku urušavanja u trgovačkom centru bilo pedesetak ljudi.

Prema posljednjim informacijama, najmanje su tri osobe poginule u urušavanju trgovačkog centra u gradu Accri u Gani, javlja BBC. Dosad je iz ruševina izvučeno desetero ljudi. Predsjednik Gane John Dramani Mahama prekinuo je svoju kampanju za izbore koje se trebaju održati sljedećeg mjeseca. Stotine spasilaca pokušavaju izvući stradale koji su ostali zarobljeni pod ruševinama. Vjeruje se da je u trenutku urušavanja u šoping-centru bilo pedesetak ljudi.

Reuters javlja da je riječ je o velikom trgovačkom centru koji se prostire na šest katova, a urušila su se gornja tri. Uzrok nesreće nije poznat.

– Išao sam u centar kupiti neke namirnice, ali zgrada se urušila ravno preda mnom. Morao sam bježati da spasim živu glavu – kazao je jedan svjedok za Sky News. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije