Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Pijani vozač zaletio se u turiste: Šest osoba poginulo, među poginulima i Hrvatica

Nesreća u Tirolu
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
05.01.2020.
u 18:15

Pretpostavlja se da je svih šest osoba iz Njemačke, rekao je policijski glasnogovornik u Bolzanu.

Pijani vozač usmrtio je šestero turista u ranim dvadesetima na sjeveru Italije u nedjelju ujutro kad se sportskim vozilom zabio u njih, rekla je policija.

Pretpostavlja se da je svih šest osoba iz Njemačke, rekao je policijski glasnogovornik u Bolzanu. Međutim, kako doznaje N1 jedna od turistica je hrvatska državljanka starosti 21 godinu.

Foto: DPA/PIXSELL

Vlasti vjeruju da je vozač bio pijan u trenutku kad je pogodio skupinu ljudi sportskim automobilom u planinskom selu Luttachu/Lutagu u Južnom Tirolu oko 1 u noći.

Jedanaest drugih je ozlijeđeno, četvero od njih teško.

Dvadesetosmogodišnji vozač, lokalni stanovnik, preživio je nesreću. Imao je alkohola u krvi, prema medijskim izvješćima. Zadržan je u pritvoru i očekuje se da će se protiv njega pokrenuti istraga za ubojstvo, objavila je talijanska novinska agencija ANSA.

Mladi turisti su došli radi skijanja i vjeruje se da su se vraćali s plesa kad se nesreća dogodila.

Ključne riječi

Komentara 8

AN
Antiflašist
08:08 05.01.2020.

Talijani pisu da se radi o lokalnom idiotu koji je bio potpuno pijan.

CO
Cosinus
14:28 05.01.2020.

Da se to desilo u HR, sada bi tražili ostavku Ministra i Premijera. U prometu je dosta bidala, pijanih, a i onih koji ne znaju voziti.

DU
Deleted user
11:28 05.01.2020.

Ko zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije