Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMLJENA PUCNJAVA

Najmanje dvoje mrtvih u pucnjavi u crkvi u Texasu

Texas
Foto: Reuters/PIXSELL
29.12.2019.
u 23:02

Svjedok je lokalnim medijima rekao kako je muškarac naoružan sačmaricom ušao u crkvu tijekom mise. Pogodila ga je osoba koja je bila prisutna u crkvi.

Dvije osobe su ubijene, a jedna je u kritičnom stanju nakon pucnjave koja se u nedjelju dogodila u crkvi u predgrađu grada Fort Worth u Texasu, objavile su lokalne vlasti. 

Vatrogasci su objavili kako su tri osobe, vjerojatno uključujući napadača, prevezene s mjesta događaja u kritičnom stanju. Dodali su kako je opasnost prošla.

Dvije od tih osoba preminule su na putu do bolnice, dok je treća uspješno reanimirana, rekla je Macara Trusty, glasnogovornica lokalne hitne službe.

Još dvije osobe zadobile su lakše ozljede, a ne zna se je li napadač među preminulima

Incident se odgodio u predgrađu White Settlement koje se nalazi sjeverozapadno od Fort Wortha. 

Svjedok je lokalnim medijima rekao kako je muškarac naoružan sačmaricom ušao u crkvu tijekom mise. Pogodila ga je osoba koja je bila prisutna u crkvi. 

Pucnjava je snimljena jer je misa bila uživo prenošena na Youtubeu. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
23:47 29.12.2019.

I koliko bi ih još bilo mrtvo da dobri ljudi na misi nisu bili naoružani. Zlikovac počne pucat, ti izvadiš pištolj i upucaš njega. Jednostavno.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:02 30.12.2019.

Kod nas bi osudili ovog što je ubio napadača, jer kod nas nemaš pravo na samoobranu, to ti je samo olakotna okolnost, ali bi ipak kazneno odgovarao!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:42 30.12.2019.

Zna se. Napadac je jedan od dvojice poginulih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije