Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepše okućnice

Najljepši balkon ima obitelj Hodalj, a najokućnicu Štefanija Galić

cvijet (1)
Ljiljana Risek
09.12.2010.
u 13:19

Autori najboljih literarnih radova su Štefica Hiržin, Ivana Kučej i Andrea Štefanec, a najljepše slike nacrtali su klinci Dječjeg vrtića, Marta Pintarić, Sabina Dijanešić i Melani Sambol

Lepoglavsko Turističko društvo proglasilo je pobjednike ovogodišnje turističko-ekološke akcije Cvijet za ljepši grad. Prosudbena komisija, u čijem su sastavu bili Davor Petak, Vesna Dubovečak i Mirko Varović pritom nije imala nimalo jednostavnu zadaću, jer u konkurenciji 68 okućnica i balkona okupanih u cvijeću i zelenilu, nije bilo lako izabrati najljepše. No ipak, u kategoriji balkona, prva nagrada dodijeljena je obitelji Vladimira Hodalja, drugo mjesto pripalo je Blanki Jagić, a treće mjesto osvojio je jarkocrveni balkon pelargonija Ane Vresk iz Lepoglave.

 Nadalje, najljepšu okućnicu imaju Štefanija Galić i Zvonko Čretni iz Lepoglave, a na trećem mjestu je okućnica Zdravka Hrženjaka iz Višnjice. U kategoriji najuređenijih javnih i poslovnih prostora, nagrade su dodijeljene Osnovnoj školi Ante Starčevića, Gradu Lepoglavi, glavnom trgu u Kamenici i restauraciji Ivančici. Ove godine organizator je, Turističko društvo Lepoglave, vlasnike najljepših balkona i okućnica nagradilo novčano, s 400, 300 i 200 kuna.

Proglašeni su i najuspješniji autori likovnih radova na eko-teme. Nagrađeni su starija skupina Dječjeg vrtića Lepoglave te Marta Pintarić, Sabina Dijanešić i Melani Sambol. Za najbolje literarne radove nagrađene su Štefica Hiržin, Ivana Kučej i Andrea Štefanec. Nagrade najboljima uručila je predsjednica TD-a Lepoglave Vesna Dubovečak s direktoricom županijske TZ Elizabetom Dolenec. Program je glazbom uljepšao Pjevački zbor Collegium artisticum, a izložba fotografija može se razgledati tijekom idućih desetak dana u Domu kulture.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije