Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.02.2023. u 14:18

Najviše zabave u novoj aplikaciji pronašli su zločesti, koji su primijetili da je jako osjetljiva na politički nepoćudna pitanja, pa je krenulo natjecanje tko će je natjerati da daje što nepoćudnije odgovore

Komentara 1

SO
sokre84
11:42 18.02.2023.

Da krivo je gledati kako ce umjetna inteligencija postati ravna ljudskoj i prestici je. Pogresno je raditi usporedbe ovakvog tipa. Umjetna inteligencija je hladna, gola logika jedinica i nula. Cista matematika brojeva. No, ne treba je podcijenjivati i u odredjenim aspektima nadilazi ljudske kapacitete. Odlicno bi bilo kad bi umjetna inteligencija/tehnologija ostala samo augmentacija covjeka ili kad bi barem mogli zivjeti u simbiozi. Takodjer ne treba podcjenjivati ujecaj tehnologije na drustvo. Internet 'nastao' prije 30ak godina je sigurno uveliko utjecao na drustvo i danasnji zeitgeist. Takodjer da ne spominjem smart phone, a vjerojatno sada i sve vise umjetna inteligencija. Bit ce zanimljivo pratiti u kojem se sve ovo smjeru odvija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije