Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBLJEN PRIJE 50 GODINA

Finac pronašao prsten: Mislio je da se radi o igrački, no natpis je otkrio nevjerojatnu istinu

Foto: Screenshot
1/5
18.02.2020.
u 22:13

Skoro 50 godina nakon što je izgubila prsten u robnoj kući u Maineu, on je pronađen u finskoj šumi - zakopan 15-ak centimetara ispod zemlje.

'Bila sam šokirana i nisam vjerovala. Morala sam ga vidjeti', rekla je Debra McKenna, vlasnica prstena, za CNN. Također, iznenadilo ju je kako je prsten tako daleko otputovao.

Cijelo putovanje ovog prstena nije poznato, ali zna se da je počelo 1973. godine u Portlandu te završilo 2020. godine u Finskoj.

Prsten je pripadao Shawnu, tadašnjem Debrinom dečku. On joj ga je poklonio kada je završio srednju školu. Ubrzo nakon toga ga je izgubila. Prala je ruke u robnoj kući, nakratko ga skinula i to je bio zadnji put da ga je vidjela.

Iako se tada uzrujala, taj incident nije pokvario njihovu vezu. Par se 1977. godine oženio i bio zajedno sve dok Shawn nije preminuo 2017. godine, 

Za to je vrijeme prsten prešao Atlantski ocean.

Pronašao ga je 38-godišnji Marko Saarinen koji je prvo mislio da je riječ o igrački. Nakon što je malo bolje pogledao, shvatio je da je pronašao autentičan predmet. 

S obzirom na to da je to bio prsten kojeg je Shawn dobio kada je završio srednju školu, na njemu je pisao naziv škole, godina te inicijali vlasnika. Prema tome je Finac znao kome treba poslati fotografiju. Brzo nakon što ju je objavio na Facebook stranici srednje škole, dobio je odgovor kome prsten pripada. 

Odmah ga je poslao tamo gdje pripada. 

Debra je sretna što joj se prsten vratio te smatra kako je to znak da je njezin suprug još uvijek s njom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LisaWU85
LisaWU85
10:37 19.02.2020.

Boк! Pоsjetitе moju straniсu u Sex Сlubu - http://kisstok.com

Avatar HelenSE97
HelenSE97
22:30 18.02.2020.

Želite imati ljubаvnе rаzgоvогe? Na pгavom ste рutu! ---- WWW.KISSTOK.COM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije