Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nađen 3000 KILOMETARA DALJE

Izgubila vjenčani prsten na skijanju pa joj ga donijeli 27 godina kasnije

prsten
Dirk Pagels/DPA/PIXSELL
03.12.2019.
u 15:00

Taj prsten pripadao je svekrvi i imao posebnu sentimentalnu vrijednost

Kada je, u to vrijeme nedavno udana, Melisse De La Mare na skijanju 1992. godine izgubila vjenčani prsten, vjerojatno nije mogla ni sanjati da će ga ponovo pronaći 27 godina kasnije, i to 2000 kilometara daleko od mjesta na kojem ga je izgubila.

Melisse je bila na skijanju u Mount Bacheloru u Oregonu sa svojim suprugom Jimom Gibsonom kada joj je s prsta skliznuo vjenčani prsten. Iako su ga grozničavo pokušavali pronaći u snijegu, nisu uspjeli. Nitko nije mogao znati gdje joj je doista prsten iskliznuo s ruke. Melisse je bila posebno utučena budući da je taj prsten pripadao svekrvi i imao je posebnu sentimentalnu vrijednost.

Ipak, kako su potkraj prošlog tjedna izvijestili američki mediji, nedavno ju je pozvao draguljar iz Bessemera u Alabami, oko 2000 kilometara daleko od skijališta. Njemu je prsten donio prije nekog vremena radnik iz Alabame koji ga je našao na skijalištu, a draguljar je našao vlasnika na temelju ugraviranih imena na prstenu.

VIDEO: Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije