Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA SYRIZE

Nade razočaranih i osiromašenih Grka

Grčka
Foto: Screenshot Deutsche Welle
02.02.2015.
u 09:12

Tsipras je u predizbornoj kampanji Grcima obećao puno toga. Milijuni razočaranih i osiromašenih Grka su mu povjerovali

Nakon što je Syriza pobijedila na izborima u Grčkoj i zajedno s desnim populistima formirala novu vladu, Europa se pita: hoće li lijevo orijentirana stranka Alexisa Tsiprasa razbiti eurozonu?

Tsipras je u predizbornoj kampanji Grcima obećao puno toga: ukidanje radikalnih mjera štednje, otpis dugova i velikodušni socijalni program. Milijuni razočaranih i osiromašenih Grka su mu povjerovali. Jer se osjećaju ostavljenima na cjedilu i jer vjeruju da je Tsipras njihov Robin Hood, junak koji će ih izvući iz bijede i besperspektivnosti u koje tonu već godinama.

 

>> Što je dopušteno Zeusu Tsiprasu, nije hrvatskom volu

>> Tsipras želi novi dogovor sa Trojkom, stiže prvo u Rim i Pariz

Komentara 4

DU
Deleted user
12:52 06.02.2015.

Kao što će stotine tisuća ili čak milijun birača u Hrvatskoj povjerovati SDP-u, HDZ-u ili bilo kojoj stranci - a svi vidimo i znamo da već dvadeset godina idemo samo sve niže, niže

Avatar d-ano
d-ano
12:57 07.02.2015.

Jednoj ,,,maloj da sannnn ,,,obecanje,,,,,,,,,,,obecanje,,,,,,,,,ludom,,,,radovanjee,,,,bumo videli.

Avatar comparator
comparator
09:38 03.02.2015.

I mi hrvati otplačujemo dugove svojih roditelja ali na žalost podizanjem novih kredita jer nemamo naćina zaraditi dodatni novac kojim bi pokrili dospjele dugove ,a već stižu na naplatu i naši dugovi. Griješimo li u tome što se ne odrićemo ili imamo pogrešno viđenje stvarnosti uvjek je bila i ostala dilema već prema političkom opredijeljenju.Za mene nije nikad bilo dileme jer svoje dugove vraćam uredno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije