Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko su žene koje su špijunirali

Nacional objavio poruke Brkića i Varge: 'Ima li intime?', 'Malo'

Milijan brkić
30.04.2019.
u 09:31

Tajna korespondencija četvorice članova grupe pokazuje kakve je upute Milijan Brkić davao Vargi kako da špijunira njemu zanimljive osobe, kome je upute davao njegov brat Jozo te kojim su se tehničkim sredstvima pritom služili

Tjednik Nacional objavio je transkripte o špijuniranju za koje je osumnjičen potpredsjednik Sabora Milijan Brkić, njegov brat Jozo Brkić, kao i Blaž Curić i Franjo Varga. Objavljene su poruke Varge i Milijana Brkića.

Tajna korespondencija četvorice članova grupe pokazuje kakve je upute Milijan Brkić davao Vargi kako da špijunira njemu zanimljive osobe, kome je upute davao njegov brat Jozo te kojim su se tehničkim sredstvima pritom služili.

Nacional je otkrio tko su, uz Karmen Brkić, bivšu suprugu potpredsjednika Sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, još dvije od ukupno četiri osobe za čije su špijuniranje, odnosno presretanje mobilne komunikacije, osumnjičeni Milijan Brkić, njegov brat Jozo Brkić, kum i bivši suborac Blaž Curić te bivši informatičar MUP-a Franjo Varga.

Riječ je dvjema mladim ženskim osobama. Jedna od njih bila je predmet interesa Milijana Brkića, a druga njegova brata Joze. Osim njihova identiteta, Nacional ima uvid u dio komunikacije koji otkriva što su sve braća Brkić od Franje Varge i Blaža Curića tražila kako bi doznala intimne detalje iz života tih dviju žena koje USKOK trenutačno tretira kao žrtve njihovih nezakonitih aktivnosti odnosno kao oštećenice.

"Ima li intime?" pitao je Brkić Vargu u jednoj od poruka. "Malo", odgovara mu Franjo Varga.

Video: Varga i Curić pušteni na slobodu

Komentara 57

OK
okolo
11:16 30.04.2019.

bilo bi zanimljivo čut kolika je kazna za za ova strašna zlodjela...glupi vasa je trebao s uljanikovim meštrima surađivat, da vidi što je biznis

ME
Meter
10:03 30.04.2019.

Hrvatski muževi

Avatar Mi sami
Mi sami
09:48 30.04.2019.

Naravno dolazi uz Udbinog pamfleta Nacionala pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije